+47 91 66 94 10 post@argossolutions.no

The power of
digital inspection

The power of
digital inspection

Specialist

We need more smart people!
Our highly skilled specialists are working
hard to create the technology our customers need.

CURRENT OPENINGS

PLS-programmerer

Vi søker nå en PLS-programmerer til vårt utviklingsmiljø på Kongsberg. Hos oss vil du ta del i alle stadiene av produktutviklingen, og ha stor frihet til å definere din egen arbeidsdag. Du vil få anledning til å prøve ut egne løsninger og å utfordre deg selv innen softwareutvikling, elektronikk, reguleringsteknikk, mekanisk design og autonomi. Vi er på jakt etter deg som er glad i programmering og som ikke er redd for å prøve nye ting.

Produksjonsmedarbeider

Vi har økende ordreinngang og behøver å styrke vår produksjonsavdeling.
En Produksjonsmedarbeider i Argos vil i hovedsak arbeide med bygging og testing av våre systemer. Dette innebærer mekanisk sammenstilling, oppkobling av elektriske komponenter, oppkjøring av PC med konfigurering av Windows og test av det ferdige systemet før det sendes ut til kunde.

Marked- og kommunikasjonsansvarlig

Argos er i sterk vekst og søker en erfaren profil til å organisere marked- og kommunikasjonsarbeidet vårt med et sterkt digitalt fokus. Vi søker en person med god teft å evne til og utvikle selskapets profilering både internt og eksternt. Stillingen vil inngå i vår salg og markedsavdeling, men vil bli en viktig ressurs på tvers av selskapet for å forbedre alle plattformer for intern og ekstern kommunikasjon. 

student

Are you a student, eager to kick off your career?